TantAugusta

Förstod det!

Publicerad 2008-01-15 21:31:43 i Allmänt,

Det tog bara två dagar så somnade jag på tunnelbanan igen på vägen hem - och på vägen till jobbet. Det är en gåta hur insomniastadiet infinner på exakt samma plats varje morgon, nämligen två stationer innan jag är framme. Och hur jobbigt är det inte att kliva av då?! Jag ser hur folk tänker när de ser mig: Jaha, där har vi en som har jobbat natt och ska hem och sova! Jag går med tunga steg mot jobbets tunga port, uppför trapporna, och innan jag tagit av mig ytterkläderna så har jag satt på kaffebryggaren med extra extra starkt. En absolut största nödvändighetens dryck. 

På vägen hem var det tur att en snörvlande burdus man trängde sig ner mitt emot mig vid Slussen, annars hade jag sovit vidare och hamnat i Skarpnäck ikväll och så långt söderut känns ju läskigt och nervöst?!

Det tog alltså bara två dagar så var jag tillbaka i det tillstånd jag var före jul, och som sedermera förde till sjukskrivning. En av mina närmare vänner har nu all anledning att säga: Vad var det jag sa! Fast det säger hon inte eftersom hon är en vän. Eller? Kom liljor och akvileja och gör mitt sinne ljusare, eller åtminstone till en bättre poet. Man kunde ju få vara glad för nånting!

Jag kom mig ändå iväg på spinning ikväll, tro´t den som vill, och mest förvånad är nog jag. Men det är ganska sporrande att klä av sig när man kommer hem och titta i hallspegeln på sin profil. Jag misstänker att det är fel "spänning" i spegelglaset så att det blir liksom Lustiga huset-effekt, men profilen är ju ändå inte direkt "jeans-vänlig" om man säger. Så det var ju bara att ge sig iväg.

Ja, ja, livet springer vidare. Och Tant förundras varje dag över det skådespeleri hon egentligen bemästrar.

Kommentarer

Postat av: Christian

Publicerad 2008-01-17 20:24:35

Hej Tant.Nu har jag läst den ända bak till flygresan (nu kan du dock inte vara sur på mig så det så) som jag dock hade hört live:).Det roliga är att jag både hör och ser dig framför mig när jag läser så jag fattar inte hur du gör s¨å att det blir tredimisionellt( vet inte hur det stavas men ändå).Du ska veta att din blogg är den första jag har läst. Vi syns snart. Kramisar krille pille päronpung

Postat av: Tant

Publicerad 2008-01-17 21:30:23

Tur för dig att du förstår Augustas behov av bekräftelse, annars blir det ingen semla!Sådetså!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TantAugusta

Tränar för välmående och för att behålla mina skitsnygga ben. Äter nyttigt men för mycket choklad. Gillar det här med ord, ibland svänger det! Cyklar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela