TantAugusta

Nähä....

Publicerad 2009-02-20 20:00:48 i Allmänt,

....se, de är inte bra på någonting. SJ. Bokade första klass upp till Jämtland för att få lite lugn och ro och ström till datorn. Dessutom kostade det en femtiolapp extra just när jag bokade och det har jag faktiskt råd med. Men nu sitter vi, på och nästan under varandra eftersom det blivit dubbelbokat. Mycket folk? Nja, det är ju vecka 9 nästa vecka. Stockholmarnas sportlovsvecka. Det här tåget går till Åre. No further comments.

En dragvagn med ljummet te och gammalt kaffe på termos, SJs smaskiga mackor och godis från Malaco står i utgången. Killen som sköter den får hålla i ordentligt vid av och påstigning. Soporna ligger på golvet bland en och annan student. Runt mig sitter Familjen Har-rätt-att-ta-mer-plats-än-andra och tack vare Mannen Mittemot har vi undkommit flera duschar av öl och saft.

Men där jag sitter med Spotify i öronen och Proviva nyponsoppa så skäms jag ändå över att klaga över en öm bak. För jag har läst Annas Äventyr  i Etiopien - gör det du också.

Kommentarer

Postat av: Mikael

Publicerad 2009-02-20 22:23:38

Låter som en underbar resa, något att komma ihåg, nä jag skojar bara, hoppas att du får det bra på ditt sportlov, jag önskar att jag oxå var där snart.

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-02-22 21:35:35

Mikael, inte för att jag vill strö salt i dina sår - men det är MYCKET snö och härlig temperatur. Tycker synd om er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TantAugusta

Tränar för välmående och för att behålla mina skitsnygga ben. Äter nyttigt men för mycket choklad. Gillar det här med ord, ibland svänger det! Cyklar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela