TantAugusta

Och lyckliga levde de i hundrade år

Publicerad 2010-06-19 09:59:23 i Allmänt,

                             


"Man ska älska varandra i nöd och lust, men när det är som vanligt då?

Dick


Som många andra tanter satt jag framför TVn och såg festkonsterten till det kungliga brudparets ära. De svenska artisterna gjorde fina framträdanden, men inte alla var "magiska". En del underliga arr. kring några som i mina öron gjorde att mycket av de vackra rösterna försvann. Men det är ju bara vad lilla okunniga Tant tycker det. Det som däremot var väldigt tydligt var en alldeles otroligt lycklig kronprinsessa och det unnar jag henne av hela mitt hjärta. Hon verkar vara både klok och ödmjuk, inte särskilt prestigefylld och är fantastiskt vacker. Tycka vad man vill om monarkins vara eller inte vara, men nog gläds jag med henne idag.

Men kvällen blev lite...trist ändå. Bröllopsyra. Vänner som är gravida. Vänner som ska flytta hela familjen till nya vyer. Vänner som äter middag ihop och firar början på semestern. Själv sitter jag (iof helt slut efter intensiva kursdagar) i ett litet katastrofområde, även kallad "sunkig ungkarslya", med en urdrucken ölflaska, pizzakartongen i soporna och de trasiga tofflorna vickandes på tårna.  Det hisnar ibland i magen, när jag tänker på allt jag gjort hittills i mitt liv. Men jag får också ibland samma känsla för det jag missat. Och inte lär det bli så mycket cykling i helgen heller. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TantAugusta

Tränar för välmående och för att behålla mina skitsnygga ben. Äter nyttigt men för mycket choklad. Gillar det här med ord, ibland svänger det! Cyklar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela