TantAugusta

Svajigt nu

Publicerad 2012-05-28 21:21:56 i Allmänt,


Nej, det har inte skrivits mycket. Men hänt desto mer. Saker och ting som inte hänt på väldigt länge har hänt, och om det är bra eller dåligt får tiden utvisa. Jag har inte haft ork heller, allt tog slut av kraft och lust så det blev inga ord att pränta ner, helt enkelt.

Men nu är jag på gång igen, även om det är på en ganska slak lina. Lättirriterat och lättsårat, dock fortfarande djupt medveten om det så att jag ber om ursäkt för mina svagheter, går jag genom dagarna. Och de går, och går tillräckligt bra. Men jag är just nu riktigt irriterad över det svala intresse från mina vänner som visas det här projektet: Juliaresan

En av mina älskade systerdöttrar, mina enda, mina "barn", min familj, är en av de fyra tjejer som driver projektet - allt till minne av sin fina vän Julia som dog i cancer. Något de förstås gör för sin egen sorgbearbetning - men mest för att hjälpa till att förhindra att andra ska behöva drabbas av samma sorg som dem.

Engagemang är styrka. Det är lätt när andra gör det, att bara hänga på. Det är svårt att vara föregångare - och det imponerande när fyra väldigt unga tjejer gör sådant som många erfarna äldre inte alltid lyckas med. Bara därför förtjänar de allt stöd. För det är sådana som dem som gör att jag vågar bli äldre utan ångest i magtrakterna.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-05-30 17:28:46

Jag fattade inte att det var din systerdotter som var med i filmen. Och det finns uppenbarligen andra som var lika tröga :) Du får skriva tydligare nästa gång. Man får nog liksom utgå ifrån att folk i ett ständigt mediebrus behöver ett Expressen-löp för att fatta.

Postat av: Tantaugusta

Publicerad 2012-05-30 19:07:59

Ja, visst är det så. Det är för mycket för alla. Men det finns de som inte befinner sig i bruset och som inte ens orkar lyfta ett gilla-finger. Och det är de jag undrar en del över. Sen är väl det här en riktigt bra grej oavsett systerdotter eller inte?

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-05-30 19:41:46

Absolut, men för att man ska titta på en 10-minutersfilm behöver man en krok :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TantAugusta

Tränar för välmående och för att behålla mina skitsnygga ben. Äter nyttigt men för mycket choklad. Gillar det här med ord, ibland svänger det! Cyklar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela