TantAugusta

Underhållande.

Publicerad 2014-05-11 19:57:11 i Allmänt,

 
 
Ja, det var så längesen. Här händer det inte mycket minsann. Inte så många besökare heller och varför skulle det vara det - det finns ju inget att läsa! Jag har lite andra bloggar att underhålla nu, very busy woman. Jag undrar ofta vad det var som hände, hur kunde livet bli så här? 
 
Jag har ofta så fantastiskt roligt. Jag träffar så underbara människor. Jag får bekräftelse på att jag är en bra person. Jag känner mig omtyckt. Jante, give up! Jag skiter i dig nu, för jag har kanske i bästa fall 30 till 40 kvar av livet. Jag tänker använde de åren på ett mycket bättre sätt än de första 30. Jag tänker njuta av mitt liv och fortsätta ha så kul som jag har nu. Jag tänker respektera mig själv på ett aldrig skådat sätt och fortsätta tycka om alla de här människorna som fyller mitt liv med så mycket fint. 
 
Jag ska göra mitt yttersta för att förverkliga de få drömmar jag har och dra med mig några på vägen. Jag ska så småningom skaffa mig en hund. Och jag ska cykla, lika mycket eller helst mer. Så Jante, give up! Jag väljer att vara lycklig med de medel jag har och så ofta jag kan. 

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2014-05-16 20:34:37

Härligt att se att du mår bra, det gör i alla fall mig glad :) kram

Svar: Jag mår så bra "så jag skäms" :-) Det är väl kanske därför det skrivs mindre här också, jag har inte behovet. Men jag tycker och tänker ju lika mycket förstås.
TantAugusta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TantAugusta

Tränar för välmående och för att behålla mina skitsnygga ben. Äter nyttigt men för mycket choklad. Gillar det här med ord, ibland svänger det! Cyklar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela