TantAugusta

Sammanfattning

Publicerad 2010-03-22 22:51:47 i Allmänt,


                          


Det börjar den ju med - min nya föjleslagare. En sammanfattning. Men den har jag naturligtvis inte skrivit än, det gör man i slutet. Jag önskar att jag i det här fallet kunde säga att slutet är nära, men så roligt ska vi inte ha det. Jag ser fram emot början av juni när den är klar. Efter det ska jag "bara" ha kurs för 50 lärare och SEN är det sommarlov!

Jag pratar om min pågående C-uppsats. Som är intressant, handlar om ett ämne jag så innerligt brinner för, men som tar tid och energi jag inte riktigt har. Jag har av olika anledningar kört hårt ett tag på jobbet. Jag har haft fantastiskt kul under tiden och det har varit givande. Samtidigt har jag försökt komma tillbaka i den form jag var i förra året vid den här tiden, en form som inte var optimal men åtminstonde godtagbar. Det går trögt. Mina "nya" knän, dvs. de som tog mest skada mot den fula Volvon jag flög in i, gillar inte riktigt den lite tuffare träning jag hänger mig till i mina självplågarstunder. Så då blir det istället en klok vila för Tant, vilket också betyder en viss antydan till soffliggar-anda.

Men på lördag åker vi, cykelkompisarna, till Mallis igen - till serpentinerna, vägarna genom olivlunderna, apelsinträden och en och annan mandelblom. Oavsett mil så ska jag njuta av de det blir.

Alltså jisses vad jag ska njuta! Nu börjar säsongen och nu börjar mitt cykelår 2010! 

 

Kommentarer

Postat av: Juno

Publicerad 2010-03-23 22:13:12

Du låter så lycklig när du pratar om att cykla. Jag kanske måste köpa en cykel...ha en helt fantastisk resa!

Postat av: Åsa

Publicerad 2010-03-24 09:40:36

JAAAA!!! Nu börjar det!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TantAugusta

Tränar för välmående och för att behålla mina skitsnygga ben. Äter nyttigt men för mycket choklad. Gillar det här med ord, ibland svänger det! Cyklar.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela